11.12.2007 г., 7:37 ч.

Обичана 

  Поезия » Любовна
785 0 7

Не зная каква си била

преди да те срещнат очите ми...

На създателя първата жрица,

устремена към слънцето птица,

мак сред зрели жита

или стихнала морска вълна,

на небето тревожна звезда

или детска усмивка в съня...

Ала зная коя си сега -

най-обичана земна жена!

© Христо Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??