16.08.2018 г., 1:01 ч.

Обичта ми 

  Поезия » Любовна
393 0 0

Още от първия миг те обикнах,
за ден-два с теб свикнах,
но после пак останах сама
как да проклинам тая съдба?!

 

Седя си вкъщи и не спирам, да плача,
не искам да съм тук сега,
бих предпочела на твоето рамо болката да изплача,
да ме прегърнеш и да сме сами на света.

 

Зли очи отвсякъде гледат,
приятелски завиждат, за интрига да се огледат,
да ни разделят се опитват
и за подробности разпитват.

 

Но ти не вярвай на всичко чуто,
то ще бъде украсено и надуто.
Вярвай на обичта ми, безкрайна,
не се съмнявай, тя е всеотдайна.

 

Обичам те, само това има значение
две думички и цяло заключение.
Чувствата си всеки миг ще ти доказвам,
но да живея без теб ОТКАЗВАМ!!!

 

Ти си човека, на който вярвам,
с теб искам дните си да прекарвам,
да бъдем най-щастливи на света,
защото ти си моята сбъдната мечта.


Обичам те!!!


 

© Александрина Балчева Всички права запазени

Посветено на Васил Богданов

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??