28.06.2011 г., 22:42 ч.

Обичта не си отива 

  Поезия » Друга
436 0 0

Обичта не си отива

Защо ли мислим обичта че си отива,

отиват си неумеещите да обичат.

Недей, човече. За нищо ти недей унива,

потъват тези, където обичта  отричат.

 

Усещат, често искат да се връщат,

но обич с кръпка това ще нарека.

Лицемерно някак си ще те прегръщат,

такава обич завинаги ще отрека.

 

Не може тя да си отиде, щом я носиш,

дълбоко в твоето сърце… обичта е от душа.

Километри хиляди, ако трябва, ще прекосиш,

истинска ли е, никога не ще я потроша.

                                                                В.Й. 23.06.2011г.

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??