Jun 28, 2011, 10:42 PM

Обичта не си отива 

  Poetry » Other
435 0 0

Обичта не си отива

Защо ли мислим обичта че си отива,

отиват си неумеещите да обичат.

Недей, човече. За нищо ти недей унива,

потъват тези, където обичта  отричат.

 

Усещат, често искат да се връщат,

но обич с кръпка това ще нарека.

Лицемерно някак си ще те прегръщат,

такава обич завинаги ще отрека.

 

Не може тя да си отиде, щом я носиш,

дълбоко в твоето сърце… обичта е от душа.

Километри хиляди, ако трябва, ще прекосиш,

истинска ли е, никога не ще я потроша.

                                                                В.Й. 23.06.2011г.

 

© Васил Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??