18.02.2012 г., 10:32 ч.

*Обида 20.09.2010 

  Поезия » Друга
482 1 1

 

Когато някой те обиди,

не се потискай и недей рида.

Всеки има право да те види

през неговата лична светлина.

 

Истински да бъдеш другия го наранява,

а свободата ти е нежеланата черта -

тогаз вселената на тебе само дава

огледало, че да видиш как отива ти света.

 

Душата ти не може да е друга,

избираш или не да бъдеш точно ти.

Дали на някого да си прислуга

или да се усмихнеш - нищо че боли.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • По-добре да се усмихваме, макар да ни боли и да бъдем себе си , отколкото нечия прислуга!Замислящ стих!Хареса ми и те поздравявам Краси!
Предложения
: ??:??