Обидата се приюти в мен като утайка от горчиво кафе.
Усетих нейния натрапчив вкус, който се плъзна иронично по цялото ми тяло.
Затреперих от студ. Бях толкова малка и безпомощна.
Нямах сили дори да заплача.
Отхвърлена от всички.
Сълзите ми бяха отровени.
Не исках вече нищо.
Кой ме предаде? Дали ще живея пак?
Нима ще бъда същата?...
© Сиана Петкова Всички права запазени