29.01.2022 г., 10:54 ч.

Обидена нежност 

  Поезия » Любовна
220 3 2


Онази моя нежност си отиде.
Навярно я уплаши с празни думи.
Ранена е. Злопаметна. Обидена, 
а липсата ѝ води ме до лудост. 
И вместо нея идва злобата,
помъкнала се с жлъчния ми гняв.
Нарамил се със егото на хората,
за себе си добро не изживях.
Не се завръщай, нежност във душата ми - 
отровена, покварена и грешна. 
Жестока е присъдата. Съдба... 
Да се разминем с любовта до безнадеждност... 

 

Стихопат. 
Danny Diester 
 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??