10.04.2016 г., 0:43 ч.

Епиграми 

  Поезия » Друга
250 0 0

ОБИДЕНАТА ВЪШКА

 

О, ще го съдя за обида,

той мен въшката

нарече гнида!

 

 

ЗА ХВАЛИПРЪЦКОТО

 

От туй му идеха бедите,

че все се тупаше в гърдите,

но света за туй разбра,

щом счупи няколко ребра....

 

100 ОТ РЕКЛАМА ЗАСЛЕПЕН

 

От сто реклами заслепен,

помислих го че е елен,

но работата щом проучих

че е магаре, аз научих!..

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??