25.06.2021 г., 10:47 ч.

Обикновен човек 

  Поезия » Друга
231 1 1

Най - обикновен човек.

Сам сред всички

и със всички - сам.

В радост тъжен,

в тъжба - рад.

В младост стар,

а в старост - млад.

В пламък леден,

в ледник - жар.

Роб за всички

и на всички цар.

В мисли - тежък,

с думи лек.

Най - обикновен човек.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??