16.06.2011 г., 19:08 ч.

Обикновен или различен 

  Поезия » Любовна
574 0 2

Обикновен човек си ти ,

уж като всички други хора.

Еднакви същества дошли

на Земята да мечтаят без умора.

С очи, в които слънцето се отразява

и те блестят със сила на желание.

И с устни нежни, които изразяват

радости с усмивка и болки със стенание.

С ръце, които удрят във защита,

но и нежно в умиление те галят.

С крака, които нощем ритат,

когато от кошмарите си бягат.

Със кожа мека всички са покрити,

настръхваща от силното вълнение,

а във душите им, прилежно скрити,

трептят безброй копнения.

С глави изпълнени с идеи,

които си мечтаят да реализират.

И със сърца биещи като полудели

във ритъма на любовта без да се спират.

Че си никой още ли ми вярваш -

един от всички, нищо по-специално?

Различен си! Не трябва да се притесняваш -

който те обича ще го види моментално.

© Анна Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??