7.05.2016 г., 1:37 ч.

Облаци от запад 

  Поезия
422 1 0

Облаци от запад

 

Черни облаци от запад идат.

Гърми. Пресвятка. Някъде далеч.

Една след друга демокрации се сриват

и се започва безогледна сеч.

 

Идат тъмни облаци. Градушки.

Порой, повличащ градове.

Предатели крещят "братушки",

на някакви задокеански гадове.

 

Някой канил ли ги е в Европа?

Някой иска ли им помощта?

Войната, вече, на вратата хлопа.

Но е далеч, далеч от тяхната земя.

 

Мигранти, клети, се преселват.

С тях и хора, с лоши помисли.

Децата наши се изселват,

да просят от Европа, помощи.

 

Предатели! Безумци! Мекерета!

Защо, България, без срам продавате?

Лъвове ли? Вий сте жалки псета!

В собствения си бълвоч, ще се удавите!

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??