19.05.2024 г., 16:53 ч.

Облаците плачат 

  Поезия » Пейзажна
92 1 0

Облаците плачат
Върху ламаринения покрив
Гарвани в далечината грачат
И трептят във танц игрив.

Облаците плачат
Тежко падат техните сълзи
А в камината искри подскачат
Отдали се на огнени игри

Облаците плачат
На прозорчето почукват с ритъм
Врабчета с радост в локвичките скачат
А котката доволна на килима свита

Облаците плачат
Тъжни, обгърнати със смут
А под одеялото със топла чаша
Си казвам 'ах какъв уют'.

© Луна Скай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??