4.04.2017 г., 11:55 ч.  

Обречени 

  Поезия » Любовна
378 3 0

     В този свят пълен със сълзи,

              вървяли сме един към друг

                                дори и не разбрали,

                                        че времето лети!

 

     И нейде там глави подпрели

                     сме гледали звездите,

                       заети със това да питаме,

                                         какви са ни съдбите.

 

     Вървяли сме един към друг,

                  наяве и насън мечтали,

                    пресичали пътеки, магистрали,

                                   били на непознати гари...

                                                 

                                                 Обречени

                                                       един на друг!

 

         

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??