24.04.2021 г., 21:35 ч.

Объркан словоред на любов 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
547 0 0

Загубих се...
Загубих се в твоя пустинен град, пълен с мрак и смутени сенки. В мен бушува хаос, непрестанно царуващ в главата ми. Объркан словоред на любов. Нетипичен град. Селище пълно с мистерии. Отчаяно искаш да проследя загадките ти, но все нещо ми пречи да разсея мъглата в твоя малък град. 
   Тичам без посока, отчаяно търся изход, но всяка мисловна уличка е задънена. Твоите малки, тъжни улички. Въздухът тук свършва. Опитвам се да изплувам към повърхността, но мъглата няма край.
   Защо няма никой друг тук?
    Защо няма екскурзовод за твоя град?-някой да ми покаже пътя, по който да достигна до сърцето ти. До сърцето на градчето ти. Трудно се живее тук... Трябва ми карта, компас...
    Загубих се....
   Загубих се докато търся теб... 

© Станислава Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??