2.03.2012 г., 20:39 ч.

Объркана поезия 

  Поезия » Любовна
731 0 0

Все ми липсва нещо.
И времето стремглаво върви.
Моменти във рамка,
без смях, без мечти.
Разказваме вицове.
Иронично, нали?
Ту за ръце държим се,
ту поглеждаме настрани.
И пак времето стремглаво върви. 
За мене.
За теб.
И за двама ни.
Аз крада от твоите усмивки,
ти от моите сълзи.
А времето върви ли, върви.
И зная, че дори да си тук,
мен все още ще ме боли...

               ***
 Все ми липсва нещо.
И времето стремглаво върви...

© Аметист Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??