17.04.2008 г., 16:40 ч.

Объркване.... 

  Поезия » Друга
551 0 2
 

Да целунеш роза...

Да погалиш ангел...

Да пиеш дъжда...

Да виждаш вятъра...

 

Където и да си, все тук да си...

С когото и да си, все с мен да си...

Както и да си,в се влюбен да си...

 

Да поискаш и да можеш...

Да намериш и да запазиш...

Да се молиш и да спираш...

Да го направиш и да не можеш...

 

Каквото и да ти е, все да не е...

С когото и да е, все с друг да е...

Какъвто и да е, все мрак да е...

 

© Джу Джи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • мерси
  • Хареса ми и ме изненада. Аз съм нова в сайта и още не съм изчела всичко от всички /дали е възможно?!/ Доста зряло. Поздравления !
Предложения
: ??:??