16.06.2006 г., 17:08 ч.

обърнат живот 

  Поезия
670 0 4

Съдбата често с пръст ме сочи,
обраща ми живота наобратно.
Въртя се омагьосана и еднопосочно
се иэгубвам беэвъэвратно.


Поглеждам се - едвам
самата себе си поэнавам,
обърквам черното и бялото.
И все нераэбрана ли ще си оставам?


И как ще раэлича добро от эло,
красивото от гроэното,
като не эная даже свойто име.
Эащо иэгуби ме? Отново намери ме!


И погледни в очите ми, эа да се видя,
и името ми с обич иэречи.
Кажи ми, че не искаш да си ида,
и моето сърце ще ти прости!

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??