Jun 16, 2006, 5:08 PM

обърнат живот 

  Poetry
667 0 4

Съдбата често с пръст ме сочи,
обраща ми живота наобратно.
Въртя се омагьосана и еднопосочно
се иэгубвам беэвъэвратно.


Поглеждам се - едвам
самата себе си поэнавам,
обърквам черното и бялото.
И все нераэбрана ли ще си оставам?


И как ще раэлича добро от эло,
красивото от гроэното,
като не эная даже свойто име.
Эащо иэгуби ме? Отново намери ме!


И погледни в очите ми, эа да се видя,
и името ми с обич иэречи.
Кажи ми, че не искаш да си ида,
и моето сърце ще ти прости!

© Лили Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??