10.09.2007 г., 10:36 ч.

Очарованието на сутринта 

  Поезия
519 0 1
 

1996 г.

 

Безпомощно изпадам в безтегловност,

обгръща ме красива, лека музика,

докосва ме със мекия ти поглед

и аз усещам твоето присъствие.


Ръцете ти в съня ми ме закрилят

от злите мисли на нощта.

Очите ти ме пазят до разсъмване,

а слънцето ме къпе в светлина.


И всичко е божествено красиво.

Спокойно, като вечността.

И аз откривам твоя образ

в очарованието на сутринта!

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??