Те не са против слънцето.
Те са против злобата.
Те виждат и в тъмното.
С тях ще гледам и в гроба си.
А вие бъдете щастливи!
И се обичайте много!
Мойто слънце вече си отива -
ако ме помните - сбогом!
© Ангел Веселинов Всички права запазени