21.08.2017 г., 18:55 ч.

„Очите“ на душата 

  Поезия » Философска
379 0 2

Очи на главата, очи на гърба,

но безполезни са ни те,

щом душата ти е сляпа.

Научи я да вижда,

научи я да чувства,

остави я да те води.

Тя ще те научи и на болка, и на щастие,

учител е на мъдростта.

Отвори я, за да те приемат,

отвори я, за да виждаш истината.

© Дамла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??