Очи на главата, очи на гърба,
но безполезни са ни те,
щом душата ти е сляпа.
Научи я да вижда,
научи я да чувства,
остави я да те води.
Тя ще те научи и на болка, и на щастие,
учител е на мъдростта.
Отвори я, за да те приемат,
отвори я, за да виждаш истината.
© Дамла All rights reserved.