15.05.2013 г., 11:13 ч.

Очите на една жена 

  Поезия » Друга
797 0 2

Очите на една жена.

Те казват много.

Те казват всичко;

,,Аз мога да мечтая!

Мечтите в реалност

аз да сбъдна!

Аз съм силна!

Мога за свободата си

да се преборя!

Аз съм жена!

Мога да обичам.

За любовта си

аз мога да направя чудеса!,,

Очите на една жена.

Те казват много.

Те казват всичко!

© Линна-Виделина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??