May 15, 2013, 11:13 AM

Очите на една жена 

  Poetry » Other
790 0 2

Очите на една жена.

Те казват много.

Те казват всичко;

,,Аз мога да мечтая!

Мечтите в реалност

аз да сбъдна!

Аз съм силна!

Мога за свободата си

да се преборя!

Аз съм жена!

Мога да обичам.

За любовта си

аз мога да направя чудеса!,,

Очите на една жена.

Те казват много.

Те казват всичко!

© Линна-Виделина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??