Върху устните заспаха чувствата,
а очите недоизплакаха нощта...
и полетя със белите криле заблудата,
за да кацне в изпепелената душа...
Молеха се на икона премълчани истини,
а лъжата облече копринени преструвки.
По устните, от мълчание изстинали,
заваля дъжд от фалшиви усмивки.
Не избягаха на миналото сенките,
предрекоха с измама вечността...
И удавиха се думите - безценните,
преди да дойде времето на любовта...
© something else Всички права запазени