3.11.2010 г., 22:46 ч.

Очите ти 

  Поезия » Любовна
3463 2 61

Очите ти

 

Очите ти давят ме с нежност и цвят,

люлеят ме нощни морета –

изплувам, целувайки звездния свят

в сънували лунни парчета!

 

Щастливи кристали Слънцето буди –

повдигащо нежни клепачи.

Зора сред ресници свенливо се чуди

и пламъче май ще изплаче.

 

В простор побелял – размахан седеф,

прострелян от хищни зеници…

Сърцето бродира на миглен гергеф –

искрящи до влюбено птици!

 

Запален от полети залез изписан…

душата ми в песен събрал!

Родих се в очите ти, Феникс орисан –

изгарям… рисуващ, запял!

 

 

© Борис Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??