23.11.2007 г., 9:23 ч.

Очите ти - магнит любовен 

  Поезия » Еротична
1417 0 24
Очите ти - магнит любовен -
притеглят ме с вълшебна власт...
И чувствам се жена отново,
изгаряща от свян и страст.
Потъвам в погледа ти влажен -
русалка нежна и добра...

И там, на дъното  ще кажа:
не ме изхвърляй на брега...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??