Nov 23, 2007, 9:23 AM

Очите ти - магнит любовен 

  Poetry » Erotic
1426 0 24
Очите ти - магнит любовен -
притеглят ме с вълшебна власт...
И чувствам се жена отново,
изгаряща от свян и страст.
Потъвам в погледа ти влажен -
русалка нежна и добра...

И там, на дъното  ще кажа:
не ме изхвърляй на брега...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??