26.02.2024 г., 9:56 ч.

Очите ти с любов за мен 

  Поезия » Любовна
127 2 0

           

Очите ти с любов за мен 

 

Навън е приказно красиво,

навън са пролетни цветя!

Душата иска мълчаливо

целувката на любовта.

 

Във утрините нежно сини

отново търся светлина.

Далечни и неуловими

изгряват хиляди слънца.

 

Сърцето ми за теб копнее,

открива твоите черти

и в този свят за теб живее,

понесло обич и мечти.

 

В такива утрини прекрасни

ще те намеря някой ден.

Ще бъдат толкова невероятни

очите ти с любов за мен!

 

       Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??