17.02.2010 г., 10:43 ч.

Ода за българския лъв 

  Поезия » Хумористична
575 0 4

Климатът ни промени се:

срещам лъвове през час!

Откога ли озвери се

фауната и у нас?!

 

Зъбят се, реват юнашки,

ала кокал им подай –

в миг подвиват те опашки,

за да грабнат своя пай!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??