Feb 17, 2010, 10:43 AM

Ода за българския лъв 

  Poetry » Humour
576 0 4

Климатът ни промени се:

срещам лъвове през час!

Откога ли озвери се

фауната и у нас?!

 

Зъбят се, реват юнашки,

ала кокал им подай –

в миг подвиват те опашки,

за да грабнат своя пай!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??