24.09.2005 г., 2:19 ч.

Ода за Загубенякът Алкохолик 

  Поезия
977 0 1
Той види ли бира,
не я оставя на мира.
А когато свърши тои не се спира,
а за нова главата му завира.

Той не е влизал в пого,
ама ще го заболи много.
Ако се прекара да влезне,
сто на сто нема да излезне.

Той види ли момиче,
веднага вика: "Ела бе добиче".
Маи си мисли, че е симпатяга,
ама по добре на това
главата да не си залага,
щото е умен като крава.

© Христо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??