1.06.2008 г., 17:24 ч.

Огледай се! 

  Поезия
557 0 3
 

Огледай се!

Дъждът се рони на кристали,

слънцето изгаря нежността ми.

Попива всяка капка угризения,

потъват и последните съмнения.

Измръзва в делника страстта.

Слана покрива всеки порив.

Зов съм в утро ти непробудно

и тръгна ли си, няма да е чудо.

Сбогуване на прага чака.

   Дъждът във мен заплака.

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??