Jun 1, 2008, 5:24 PM

Огледай се! 

  Poetry
561 0 3
 

Огледай се!

Дъждът се рони на кристали,

слънцето изгаря нежността ми.

Попива всяка капка угризения,

потъват и последните съмнения.

Измръзва в делника страстта.

Слана покрива всеки порив.

Зов съм в утро ти непробудно

и тръгна ли си, няма да е чудо.

Сбогуване на прага чака.

   Дъждът във мен заплака.

© Радка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??