10.04.2009 г., 0:58 ч.

Огледала 

  Поезия » Любовна
985 0 20

         Огледала

Когато и пожарите заспят
в сърцето ми след радости горчиви,
ще дойдеш ти при мен, за кой ли път
от моите представи по-красива.

Ще бъде тихо, светло, в този час...
И моята душа ще поразтребиш
от хиляди вини и чужда власт,
за да обикна себе си... И тебе.

Като огледала под звезден прах
покорно пътищата ще застинат
с надеждата да се познаем в тях
или безмилостно да се разминем...

© Ивайло Терзийски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??