30.09.2010 г., 9:37 ч.

Огледален образ 

  Поезия » Друга
955 0 2

Това е с мен през целия ми съзнателен живот.

Надявам се, че някой ден ще мога да обясня...

Погледни ме и кажи:

Не виждаш ли нещо странно в поведението ми?!

Попитай и разбери:

Бягам от самата себе си!

Аз съм неизкупен грях.

Аз съм пълно разрушение, провал!

Ще ти покажа...

Толкова несигурна, жадна.

Аз мразя себе си!

Появих се случайно, така и ще умра.

Като последната надежда на мизерния човечец, борещ се за преживяване на деня.

Гладен живот - гладна душа...

Пропадайки все повече, не се страхувам, защото няма какво да губя!

© Даниела Скачкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Недей така!Нищо не ни е обещано в този живот, но ако не се борим да сме живи, няма да разберем какво губим, когато не сме!Обичай се!
  • "Появих се случайно,"
    Нищо не е случайно!
Предложения
: ??:??