19.07.2021 г., 1:09 ч.

Огнена китара 

  Поезия » Друга
178 2 1

На И. Лечев -
Честит празник!

 

Вечер. Огнена китара
свири с твоята душа.
Сякаш струните ги няма -
звън от трепет на ръка.

 

И със чувствен глас запяваш,
със песента си ти летиш!
Колко ли сърца омайваш -
свириш, пееш и пламтиш!

 

Струните са там, но сякаш
не издържат и горят!
Огън с музика разпалваш
стигнал до звездите чак!

 

И във мрака от небето
пада пареща звезда.
Тя докосва ти сърцето
и трепти със песента!

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??