На И. Лечев -
Честит празник!
Вечер. Огнена китара
свири с твоята душа.
Сякаш струните ги няма -
звън от трепет на ръка.
И със чувствен глас запяваш,
със песента си ти летиш!
Колко ли сърца омайваш -
свириш, пееш и пламтиш!
Струните са там, но сякаш
не издържат и горят!
Огън с музика разпалваш
стигнал до звездите чак!
И във мрака от небето
пада пареща звезда.
Тя докосва ти сърцето
и трепти със песента!
© Ани Иванова All rights reserved.