21.05.2007 г., 23:13 ч.

Огорчение 

  Поезия
917 0 2
 

Лутам се аз из пустите улици сама,                                 

изгубила отново любовта,

търсейки светлина,

за моята изгубена душа,

потънала за сетен път в тъма...

Изгубих те аз и не мога да си го простя

и все се питам: "Защо позволих да се случи това?"

Ти ми даде всичко, от което се нуждаех...

Що е болка, аз не знаех...

Щастието и любовта аз със тебе опознах

и със твоето отиване настъпи и моя крах...

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??