15.02.2013 г., 22:14 ч.

Оградата 

  Поезия » Друга
531 0 3
 
 
Светът се свършва до оградата.
Един идиот прегръща коте.
Извива се в ръцете му... и хапе.
Той му се усмихва и го гали.
Светът се свършва до оградата.
Забързани хора, измислят си щастие.
Не гледат натам. Оттам ги гледат.
Светът е без дръжки. Няма излизане.
Няма и вилици. Сложно е.
Коридорът е тих. Навън е изпъстрено
с глъчка и шум. Тук е тихо.
Светът се е свършил.
Някъде... до края на ограда.
Нормалните ходят на работа.
И целуват задници.
А задниците се гордеят с обиколката си.
Тук има дървета. И птици.
Птиците не се боят от лудите.
Когато сянката на залеза ги близва...
Лудите си лягат. И сънуват сънища,
в които оживяват. 
Светът е свършил до оградата.
Нормалните... са там.
Зависи от коя страна ще ги погледнеш.


~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря !
  • Ще си чакам картината... !
  • Поздрави и на теб,приятелю...
Предложения
: ??:??