31.12.2007 г., 15:48 ч.

Огради 

  Поезия » Бели стихове
1326 0 1
Огради от желания,
неизпълними, но близки.
Почти докоснати, 
но миражи.
Ходят из мислите ми
и тровят душата ми.

Богатството от спомени
тежи на плещите ми.
Да го похарча?
За да е леко на сърцето ми.
Да го дам на бедните?
За да извися душата си.

Мисли изгубени
бродят по магистралите,
чакат на автостоп
някой да ги закара
в битието ми.

© Красимира Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??