17.06.2010 г., 11:14 ч.

Огънят-V 

  Поезия » Любовна
657 0 6
Ти ми пишеш,
че латинката, която ти подарих,
е разцъфнала в пламъци
и те гали и топли,
че аромата й се е разпръснал
в петолинията на сърцето ти
и сега то само за мен тупти.
И само за мен песни реди!
Момче, откъде 
това силно желание
да ме омаеш?
Аз на думи не вярвам.
Забрави ли?

-Мила, черната река изтече,
иде златната!

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??