11.11.2012 г., 22:07 ч.

Океан в слънцето 

  Поезия » Друга
406 0 0

И зная, че ме няма.

Зная, че не съм -
като сълза от океана -
стопявям се в капка сън.

 

Соленее ми от хребети недоизразени,
боде ме от надвиснали скали.
От залеза остават силуети чайки украсени,
и той измръзнал на петна вали.

 

Една вълна отнася ме със себе си,
белег върху слънцето ме очертава.
И мен гори ме, а на него соленее -
както в живота с несъвместимостите става.

© Алия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??