1.08.2007 г., 12:52 ч.

ОЛОВНА НОЩ 

  Поезия
365 0 6
Оловна нощ, нажежена до червено,
кръв, завряла, застинала по вените,
мисли опийващи, разбунени,
уж била нощ обикновена, като другите!?

Примряла, едвам чувам сърцето си,
луна, бледна, с лъчи закрива очите си,
ние, двамата притихнали,
между нас, жарава, червена!

Никой никого не докосва, мълчи,
няма да узнаем дали ще изпепели,
докато я носим в сърцата си!?
... Оловна нощ... отиде си...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??