23.07.2008 г., 14:31 ч.

Омагьосан кръг 

  Поезия » Друга
613 0 15

Въртиш се във кръг омагьосан

от болезнена ревност пленен,

от приятели (верни) жигосан

с измяна - уличаваща  мен.

Но това са по мъдрост уроци

и учител - духовно страдание,

а ти, обладан от пороци,

се мяташ и виеш в стенание.

И не знаеш така докога

в безсъзнание все ще се луташ,

просто е, ще ти кажа сега,

най -накрая дано се научиш!

Жертва - манипулация,

приятел - лъжа,

капан - изолация,

терзание - тъга.

Урок - страдание,

неумение - съдба,

равносметка - измама,

празна - душа.

Карма - закон,

причина - следствие,

неписан - канон,

фатално - бедствие.

Случайност - няма,

има - последствие.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??