Въртиш се във кръг омагьосан
от болезнена ревност пленен,
от приятели (верни) жигосан
с измяна - уличаваща мен.
Но това са по мъдрост уроци
и учител - духовно страдание,
а ти, обладан от пороци,
се мяташ и виеш в стенание.
И не знаеш така докога
в безсъзнание все ще се луташ,
просто е, ще ти кажа сега,
най -накрая дано се научиш!
Жертва - манипулация,
приятел - лъжа,
капан - изолация,
терзание - тъга.
Урок - страдание,
неумение - съдба,
равносметка - измама,
празна - душа.
Карма - закон,
причина - следствие,
неписан - канон,
фатално - бедствие.
Случайност - няма,
има - последствие.
© Гинка Любенова Косева All rights reserved.
Прегръщам те, Гинче!