18.09.2006 г., 22:20 ч.

Oмраза 

  Поезия
736 0 5
Мрачен поглед, вцепеняващ хлад, ледена покривка те обвива. Замръзнал рай, разтърсващ ад чете се всичко в усмивката ти сива. Устните до кръв си хапеш, мръщиш тъмни вежди и все пак кимаш ми вежливо. Но знам, каквото и да правиш, дори пред мен да се преструваш, аз виждам, че омразата във теб е още жива.

© Белослава Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??