12.12.2018 г., 0:27 ч.

Омраза по-силна от любовта 

  Поезия » Любовна
453 0 1

Мразя те

Не заради това

Че разби сърцето ми

На хиляди парченца

 

А заради това

Че след всичко

Което направих за теб

Аз пренебрегнах себе си

 

За да си доволен

За да си щастлив

За да ме заобичаш 

Дори съвсем малко

 

Но стигнах до извода

Че аз никога няма

Да съм ти достатъчна

Мразя те

 

© Bibi Sim Всички права запазени

На П. Защото ти ме нарани, промени и съкруши  с действията и думите си. Надявам се никога повече да не пиша за теб...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??