7.11.2021 г., 16:32 ч.

Онази жена 

  Поезия » Еротична, Философска
450 2 1

Онази жена – съвкупност от няколко верижни реакции,

къса мъжките погледи, заплетени в солените й коси,

както се късат билети за морски атракции.

После сяда на косъм от равновесието

и от  приличието им.

Сочните ѝ устни контролират

всички шест части на главния им мозък.

Онази жена минава през мъжките погледи

на косъм от приличието  и ги препълва с жажда

чак до ръба на чашата.

На ръба на желанието са –

една голяма вълна убиец в гърлото им

едва не ги удавя в собствения им организъм.

Полъхът на уханието ѝ превръща телата в медузи,

а пясъкът по бедрата ѝ

в най-желаното мъртво море за преплуване.

Тя им поднася лятото на примка от водорасли

и  се обесва скуката от летните им животи.

 

© Мария Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Онази жена ........от съня! Поезия като насищащ летен дъжд - феерия на сливащи се водни капки! Благодаря за удовлствието!
Предложения
: ??:??