Опит за прозрение
по груби сметки тя мълча
епоха две и се завърна
влетя сред подредената ми тишина
и абсолютно всичко преобърна
огледа и опипа целия ми свят
съвсем забравила отново мен
опитваше да си представи как
живея и постигам ден след ден
в сезоните мечтите си за настояще
не ѝ достигна мъничко въображение
за щастие или нещастие
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени
Септ, надявам се, някой ден, дано е по-скоро да ѝ достигне.
Вале, казват, че времето лекува. Не е вярно.
Маги, прегръдка и от мен...
Тити, Анастасия, Лейди, Йоана- Благодаря Ви!